اندروید استودیو برای سیستم عامل های دسکتاپ Mac ،Windows و Linux در دسترس است اندروید استودیو محیط توسعه یافته و یکپارچه رسمی برای توسعه برنامه های Android است. این برنامه بر اساس  یک محیط توسعه یکپارچه جاوا برای نرم افزار ، و شامل ابزارهای ویرایش کد و توسعه دهنده آن است. برای پشتیبانی از توسعه برنامه در سیستم عامل Android ، اندروید استودیو از سیستم ساخت مبتنی بر ، شبیه ساز ، الگوهای کد و ادغام  استفاده می کند.

هر پروژه در اندروید استودیو دارای یک یا چند روش با کد منبع و فایل های منبع است. این روشها شامل ماژولهای برنامه Android ، ماژولهای کتابخانه و ماژولهای Google App Engine است. اندروید استودیو از ویژگی Instant Push برای اعمال تغییرات کد و منابع در یک برنامه در حال اجرا استفاده می کند. ویرایشگر کد به توسعه دهنده در نوشتن کد و ارائه تکمیل ، شکست و تجزیه و تحلیل کد کمک می کند. برنامه های ساخته شده در اندروید استودیو سپس در قالب APK برای ارسال به فروشگاه Google Play کامپایل می شوند.

این ابزار جایگزین Eclipse Android Tools (ADT) به عنوان IDE اولیه برای توسعه برنامه های Android شده است. اندروید استودیو و کیت توسعه نرم افزار را می توانید مستقیماً از Google بارگیری کنید.  برای بارگیری در سیستم عامل های ویندوز ، macOS و لینوکس یا به عنوان سرویس مبتنی بر اشتراک در سال 2020 در دسترس است این جایگزین ابزارهای توسعه Android Eclipse (E-ADT) به عنوان IDE اولیه برای توسعه برنامه بومی.روش های متعددی برای نزدیک شدن به توسعه Android وجود دارد اما تا کنون رسمی ترین و قدرتمندترین آن استفاده از اندروید استودیو است.

این محیط توسعه یکپارچه برای پلتفرم Android است که توسط Google توسعه یافته است و بیشتر برنامه هایی را که احتمالاً روزانه از آنها استفاده می کنید استفاده می کند.اندروید استودیو در مقایسه با نرم افزارهای غیر تخصصی زندگی را بسیار ساده تر می کند ، اما هنوز راه کوتاهی در پیش دارد تا بتواند ادعا کند که یک تجربه کاملاً بصری و روان است. برای مبتدیان کامل ، چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد و بسیاری از اطلاعات موجود – حتی از طریق مجاری رسمی – یا قدیمی هستند یا خیلی غلیظ هستند که نمی توان از آنها استفاده کرد.

 IDE چیست؟

به عنوان یک IDE ، کار اندروید استودیو این است که رابط کاربری را برای شما ایجاد کند تا برنامه های خود را ایجاد کرده و بسیاری از مدیریت فایل های پیچیده را در پشت صحنه مدیریت کنید. زبان برنامه نویسی مورد استفاده شما یا جاوا یا کوتلین است. اگر جاوا را انتخاب کنید ، این برنامه به طور جداگانه بر روی دستگاه شما نصب می شود. اندروید استودیو به سادگی جایی است که شما می توانید پروژه ها و پرونده های خود را بنویسید ، ویرایش و ذخیره کنید.

در عین حال ، اندروید استودیو به شما SDK Android یا “Software Development Kit” دسترسی می دهد. این را به عنوان یک افزونه برای کد جاوا در نظر بگیرید که به آن اجازه می دهد به راحتی در دستگاه های Android کار کند و از سخت افزار اصلی استفاده کند. برای نوشتن برنامه ها به جاوا نیاز است ، SDK Android برای اجرای این برنامه ها بر روی Android مورد نیاز است و اندروید استودیو وظیفه دارد همه را برای شما جمع آوری کند. در عین حال ، و اندروید استودیو همچنین به شما امکان می دهد کد خود را از طریق شبیه ساز یا از طریق سخت افزار متصل به دستگاه خود اجرا کنید.

سپس می توانید برنامه را هنگام اجرا “اشکال زدایی” کنید و در مورد خرابی ها و غیره بازخورد دریافت کنید تا بتوانید مشکل را سریعتر حل کنید.اندروید استودیو در مقایسه با نرم افزارهای غیر تخصصی زندگی را بسیار ساده تر می کند ، اما هنوز راه کوتاهی در پیش دارد تا بتواند ادعا کند که یک تجربه کاملاً بصری و روان است.گوگل کارهای زیادی انجام داده است تا اندروید استودیو را تا حد ممکن قوی و مفید کند. در حالی که شما برای مثال در حال کد نویسی هستید .

نکات زنده را ارائه می دهد و اغلب تغییرات لازم را پیشنهاد می کند که می تواند خطاها را برطرف کرده یا کد شما را کارآمدتر کند. اگر برای مثال از متغیری استفاده نمی شود ، به رنگ خاکستری مشخص می شود. و اگر شروع به تایپ یک خط کد کنید. Android Studio لیستی از پیشنهادات تکمیل خودکار را ارائه می دهد که به شما در تکمیل آن کمک می کند. عالی است اگر نمی توانید نحو درست را به خاطر بسپارید یا فقط می خواهید در زمان خود صرفه جویی کنید!

سیستم مورد نیاز برای نصب و اجرای اندروید استودیو:

همانطور که در قسمت قبلی اشاره‌ای جزئی به آن کردیم، استفاده از Android Studio نیازمند سیستمی نسبتا خوب است. در این قسمت سعی داریم راهنمایی کلی در مورد سخت افزار مورد نیاز Android Studio داشته باشیم:

  •  CPUیکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در استفاده از اندروید استودیو بوده که باید به آن توجه داشته باشید. زیرا بیشتر فرایند‌های اندروید استودیو در این بخش انجام می‌شود. همچنین باید توجه داشته باشید که شبیه ساز برای اجرا و استفاده، نیازمند CPU با قابلیت VT-x می‌باشد. به همین دلیل ممکن است دمای CPU نیز نسبتا افزایش داشته باشد.
  • SSD می‌توان SSD را مهم‌ترین قسمت برای اندروید استودیو دانست. همانطور که باید اطلاع داشته باشید اندروید استودیو برای اجرای اپلیکیشن‌ها نیازمند بیلد کردن آن می‌باشد. بیلد کردن پروژه، عملیات زمان بری بوده و با هارد‌های HDD این عملیات واقعا کسل کننده است. سعی کنید حتما برای استفاده از Android Studio یک هارد SSD داشته باشید.
  • RAMاجرای شبیه ساز و همچنین اندروید استودیو نیازمند میزان RAM مناسبی می‌باشد. از میزان مناسب RAM خود اطمینان داشته باشید.
  • GPU در آخر توجه داشته باشید که استفاده از یک کارت گرافیک مناسب می‌تواند میزان سرعت و عملکرد شبیه ساز را بهبود ببخشد.

ویژگی های اندروید استودیو:

ویژگی های جدید با عرضه هر یک از نسخه های جدید اندروید استودیو ارائه می شوند. ویژگی های زیر در ورژن ثابت کنونی ارائه شده اند:

    • پشتیبانی از Build  مبتنی بر Gradle
    • بازنویسی کد و اصلاحات فوری مخصوص اندروید
    • ابزارهای Lint  برای رفع مشکلات عملکرد، کارایی، سازگاری ورژن ها و مشکلات دیگر
    • ادغام با ProGuard و قابلیت های App Signing
    • پنجره های Wizard  مبتنی بر Template برای ایجاد طرح ها و مولفه های رایج اندروید
    • یک Layout Editor غنی که به کاربران اجازه می دهد مولفه های محیط کاربری را درگ و دراپ کنند و گزینه ای برای پیش نمایش Layout ها در چندین پیکربندی صفحه نمایش وجود دارد.
    • پشتیبانی از ساخت برنامه های Android Wear
    • پشتیبانی داخلی از پلتفرم Google Cloud که اجازه ادغام با پیام رسانی و موتور برنامه Google Cloud را می دهد.

راه اندازی اندروید استودیو:

راه اندازی Android Studio نسبتاً ساده است. آن را از اینجا بارگیری کنید و نه تنها Android Studio بلکه Android SDK ، مدیر SDK و موارد دیگر را دریافت خواهید کرد. تنها چیزی که به آن احتیاج دارید ، Java Development Kit است که می توانید آن را از اینجا بارگیری کنید . به یاد داشته باشید: Android Studio فقط پنجره شما به سمت جاوا است! توجه: اندروید استودیو و SDK نسبتاً بزرگ هستند ، بنابراین قبل از شروع به کار ، مطمئن شوید که کمی در درایو C: \ خود دارید.

در هنگام نصب دستورالعمل های ساده را دنبال کنید و همچنین باید یک پلت فرم Android را برای شما تنظیم کند که بتوانید با آن نیز توسعه دهید. مطمئن شوید که کادر تأیید را علامت بزنید تا به نصب کننده بگوید که Android SDK را نیز می خواهید و محل نصب خود Android Studio و SDK را یادداشت کنید  برای SDK یک دایرکتوری انتخاب کنید که هیچ فضایی در آن وجود نداشته باشد. توجه داشته باشید که پوشه AppData که اندروید استودیو در اینجا انتخاب کرده است یک پوشه مخفی در Windows است. این بدان معناست که اگر می خواهید با استفاده از اکسپلورر به آن بروید ، باید “نمایش پوشه های پنهان” را انتخاب کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.


سئو و بهینه سازی سایت

درباره ما بیشتر بدانید

خدمات ما

برنامه نویسی،طراحی سایت،طراحی وب سایـت،طراحی سایت فروشگاهی،طراحی سایت شرکتی،طراحی سایت دولتی،طراحی سایت در اصفهان،طراحی سایت سازمان ها،طراحی سایت خبری،طراحی سایت خصوصی،طراحی سایت نظامی،طراحی سایت ورزشی،طراحی سایت آموزشگاهی،طراحی سایت چندزبانه،طراحی وب سایت،طراحی سایت آموزش آنلاین،طراحی سایت اصفهان،طراحی سایت فروش آنلاین،طراحی سایت b2b،سئو،پروژه سئو،انجام پروژه سئو،سئو وبهینه سازی سایت،بهینه سازی وب سایت،افزایش رتبه گوگل،سئو داخلی،سئو خارجی،سئو در اصفهان،سئو تخصصی،سئو اینستاگرام،طراحی اپلیکیشن،ساخت نرم افزار موبایل،برنامه نویسی اندروید(android)،برنامه نویسی آیفون(ios)،دیجیتال مارکتینگ،ساخت نرم افزار حسابداری،ساخت نرم افزار های کامپیوتر،انجام پروژه های شبکه های اجتماعی،افزایش فالور اینستاگرام،ادمین اینستاگرام

 

طراحی سایت در اصفهان

سئو سایت در اصفهان

 

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با ما

شما می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید تیم پشتیبانی آسئو، 24 ساعته قادر به پاسخگویی شما عزیزان می باشد.